Bed & Breakfast

Een gastvrije ontmoeting…

De bed & breakfast heeft 2 kamers: Bos en Meer. De kamers zijn gelijkwaardig. Ze hebben ieder een eigen badkamer met douche en toilet. Elke kamer heeft 2 hoogwaardige boxspring bedden die zowel als 2 persoons- als 2 eenpersoonsbedden zijn te gebruiken. Linnengoed is aanwezig, ook voor een bezoek aan de sauna die op de deel is geplaatst.

Van april tot oktober is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van het door zonnecollectoren verwarmde zwembad.

De prijs van de kamers is € 110 per nacht excl toeristenbelasting.

€ 3,- per overnachting gaat naar een goed doel: het mogelijk maken van een vakantie voor mensen die het minder breed hebben.

Het vegetarisch ontbijt wordt voor iedereen op een zelf gekozen tijdstip klaargezet in de  landelijke keuken. Dit bestaat uit diverse lekkernijen, zoals eigengemaakte jam en eitjes van de kippen. Verse broodjes worden daar ’s ochtends ook neergezet.

Tevens hebben we 2 elektrische fietsen beschikbaar. Deze zijn te huren voor € 10 per dag. De sauna is beschikbaar voor € 15 per keer.

De toeristenbelasting bedraagt € 1,25 pp.pn.

De boerderij is niet geschikt voor groepen of als feestlocatie. Er is stilte van 23 – 7 uur.

We hebben de visie dat alles in het leven in evenwicht is en dat alles wat we als mensen nodig hebben, ons wordt gegeven door de ons omringende omgeving en de natuur. We zijn onderweg om de hele boerderij energie-neutraal te maken oa door zonnepanelen en -collectoren. Ook is er een eigen biologische moestuin, hebben we onze eigen kippen, die heerlijke biologische eieren leggen.

We wonen er samen met onze poezen,  honden en paarden.

Wij steunen de ‘Just enough’ beweging en gebruiken zoveel mogelijk lokale en planet-proof producten.

Onze buren, de familie Heida, hebben een melkveebedrijf waar de koeien een heel goed weide leven hebben. De weidegang wordt gecombineerd met natuurbeheer, wat zorgt voor een prachtig landschap en het behoud van onze weidevogels. Wij gebruiken dan ook de melk die door deze koeien gegeven wordt. Van weideweelde en Noordertrots.

www.weideweelde.nl