De omgeving

Prachtige natuur

Boerderij MadeLief ligt midden in de weilanden tussen Koudum en Galamadammen in Zuid West Friesland. Er is uitzicht rondom. Naar het zuiden kijken we over de Morra, het water tussen Galamadammen en Stavoren, wat onderdeel is van de Elfstedenroute. Je kunt hier een prachtige wandeling van ongeveer 1,5 uur maken vanaf de boerderij langs de Morra richting Koudum. In de directe omgeving is de mogelijkheid om een zeilbootje of sloepje te huren, bij de Galamadammen of bij de Kuilart. Ook een stranddagje behoort tot de mogelijkheden op de verschillende kleine en bijzondere plekjes aan het IJsselmeer.

www.sloepverhuurhotelgalamadammen.nl

www.kuilart.nl

Verder zijn er diverse restaurants in de directe omgeving zoals in de leuke Elfstedenstadjes Stavoren en Hindeloopen, maar ook in Koudum zelf, Rijs, Balk en Workum. Ook bij de Galamadammen kun je heerlijk eten.

Boerderij MadeLief ligt langs het St Odulphuspad, het Friese pelgrimspad. Bij knooppunt 11. Wij willen pelgrims die deze route lopen uiteraard gastvrij ontvangen en voor hen hebben we natuurlijk een speciaal tarief. Neem gerust contact op voor specifieke vragen.

www.odulphuspad.nl

En voor degenen die het leuk vinden, heb ik een blog geschreven over het Odulphuspad wat ik gelopen heb:

boerderijmadelief.blogspot.com